El Senyor Ramon i el maleït Coronavirus

Vivim temps difícils i “El Senyor Ramon” no és aliè a això, al contrari, el Covid-19 ha introduït una situació d’incertesa a les nostres vides com a la de tots. Per davant ha d’anar – com no pot ser d’una altra manera- l’agraïment i el suport al personal sanitari, i a tots els treballadors de serveis essencials que amb la seva generositat i el seu esforç fan menys dramàtica la realitat que ens toca viure.

Estem patint una situació per tots nova i que sovint ens supera, malauradament també als nostres governants, que no sempre prenen les millors decisions.

El món de l’esport òbviament tampoc queda al marge.

Els dirigents esportius es veuen sovint desbordats per les conseqüències de la pandèmia, i les seves reaccions semblen sotmeses més als interessos econòmics que no pas a la salut de les persones. Estem assistint atònits a debats dintre dels organismes de decisió dels estaments esportius per mirar de no anul·lar competicions més enllà de l’opinió dels experts.

Estem àvids de veure de nou espectacles esportius, de veure el nostre Barça competint a totes les disciplines i de la millor manera, però reclamem rigor: primer la seguretat de tots, escoltem als experts en pandèmia, ells ens han de marcar el calendari, més enllà de qualsevol altra consideració. I si s’ha d’acabar la Lliga al setembre, jugar a porta tancada o modificar contractes… S’ha de poder fer. Ens va la salut i en molts casos, la vida.

També volem demanar responsabilitat i rigor a la directiva del Barça, començant pel seu President. Hi ha molts motius per ser crítics amb la gestió de la junta: escàndol de les xarxes socials, política esportiva del primer equip de futbol, negociació de l’ERTO i baixada salarial dels jugadors… però ara no és el millor moment (si mai ho és) per introduir més inestabilitat al Club; en temps d’incertesa aquesta crisi de la Junta no ajudarà, sens dubte, a acabar bé la temporada, sigui quan sigui, com tots desitgem.

Per últim des d”El Senyor Ramon” volem enviar una abraçada ben forta al Pep per la pèrdua de la seva mare, i també un record ben especial a la figura del Radomir Antic, que va demostrar en un breu espai de temps una gran professionalitat i respecte pel nostre Club.

Jordi Rocafort, Membre d’ “El Senyor Ramon”