Neix El Senyor Ramon, el primer Think Tank de la història del Barça

Un grup de socis del FC Barcelona ha creat la plataforma ‘El Senyor Ramon’, el primer Think Tank de la història relacionat amb el club barcelonista. Es tracta d’un espai pensat per a debatre sobre el Barça, reunir idees i traslladar-les als socis, aficionats, mitjans i, en definitiva, al club.

La presentació, celebrada aquest dijous coincidint amb el 119è aniversari de l’entitat esportiva, es va dur a terme a l’espai barceloní “Artchimbodi” i va aglutinar a més de 150 persones, entre els quals s’hi trobaven periodistes, socis, aficionats i personatges coneguts dins el món culer.

La posada en escena d’aquesta iniciativa, que ja compta amb personalitat jurídica com a associació, es va personificar en la figura imaginària de l’anomenat “El Senyor Ramon”, que representa a totes i cada una de les persones que, essent socis o aficionats, s’estimen el Barça.

Alguns dels membres que integren el Think Tank

Alguns dels membres que integren el Think Tank

 

El col·lectiu el formen una trentena de professionals liberals, emprenedors, dirigents d’empreses i persones vinculades a l’esport, tot i que està obert a socis i aficionats barcelonistes que comparteixin l’esperit del grup. Qui vulgui participar podrà fer-ho en qualitat d’associat o col·laborador, aportant una quota mensual, tots/es amb els mateixos drets i deures, sense cap mena de lideratge únic, sinó compartit per tots els integrants.

El grup es presenta amb l’objectiu d’esdevenir un actor influent, plural, independent i connectat a l’òrbita barça. “Volem provocar debats, on intervinguin membres de la junta directiva, socis, aficionats i mitjans de comunicació, sempre des d’un punt de vista constructiu “, afirmava Xavier Budó, un dels integrants del grup i alhora un dels ponents de l’acte. Els actes tindran diversos formats: taules rodona de debats, sopars i activitats de tota mena per provocar aquest flux d’idees que a final d’any quedaran reflectides en un llibre, “el llibre blaugrana del Barça”, que es posarà a disposició de tots els barcelonistes.

 

Marc Biosca, Chelo Fernández, Xavier Budó i Jaume Barroso, quatre integrants del grup que van explicar el projecte en el primer acte públic

Marc Biosca, Chelo Fernández, Xavier Budó i Jaume Barroso, quatre integrants del grup que van explicar el projecte en el primer acte públic

 

El Senyor Ramon, que tractarà temàtiques diverses relacionades amb l’entitat esportiva blaugrana, té una filosofía oberta, participativa i integradora, per tal de convocar referents en tots els sectors que puguin enriquir els debats, “sempre amb la premissa clau d’aportar coneixement i talent i posar-lo a disposició del club”, afegia Chelo Fernández, experta en innovació i una de les ponents de l’acte.

Paraules que van poder escoltar, entre molts assistents, Josep Vives, portaveu de la junta directiva del FC Barcelona, ​​i Albert Roura, ex Dircom de l’entitat blaugrana i responsable de comunicació de la precandidatura de Víctor Font.

La sala de l’Espai Artchimboldi, plena de gom a gom en l’acte de presentació d’El Senyor Ramon

La sala de l’Espai Artchimboldi, plena de gom a gom en l’acte de presentació d’El Senyor Ramon